julius


hej .. snart är kommer julius hit ska bli fett nice (Y)<3
Skolan idag va väl som vanligt antar jag, mkt jobb ! :o Nej nu ska jag inte tänka på skolan :D
Ikväll ska jag nog titta på f-99 träning <3 kul kul:p aa , nu får jag väl ta o röra på mig för snart kommer julius<3

See you later aligator ;)<3


Bjuder på bilder. <3

wooho .. ! :o
bild på älskade kusin .<3  lite suddig. :p


Kyss:***

skolaa :D

jippi idag är det skola (N) Men ni får kommentera lite mera.. Kan någon hjälpa mig med en ny header , det är nödsitvation.(stav) !!! kommentera eller hör av er om ni vill göra en header åt mig , för då kmr jag blogga mkt mer ... ! :)


Kram <3


Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Lindvallen ! jag älskar dej elin ...<3

kompisar <3

snart ska jag dra till milton,carl,pontus o vilma <3 vi får se om det blir ett inlägg senare <3


puss så länge :D

HON ÄR SÅÅÅ FIIN ! Och hon är bara miin .. <3

sjuuk :o

rubriken stämmer .. jag har fett ont i halsen går nästan inte att svälja :'(
Men nu ska jag titta på zack o codys ljuva hotelliv :)<3

 bilden vart inte så stor , men det får duga :P<3

Puss o kram sean banan :P<3

men tjena.. :D

Hej ...<3

nu tänkte jag berätta om min helg!


Fredag:

Så skulle jag, milton,carl,vilma,mathilda,emilia och matilda kolla på miltons lags träning ;) men vi fick inte titta (N):( Så vi stog där ute o prata om allt .. <3 Och sen skulle Milton o Carl hem o käka , då frågade vi om dom kunde komma tillbaka ? då sa dom ja ! matilda frös om sina fötter så hon gick hem (N) Sen så skulle andra mathilda äta men hon kunde inte komma tillbaka (N) Så det var bara jag, Emilia o Vilma kvar så vi gick hem till mej o prata och satt vid datan kul vare, och sen kom carl o milton hem till mej så skulle precis vilma och emilia hem (N) men dom kom tillbaka efter en timme :)  jag fick vara själv med carl o milton :) haha först så trodde jag att vi skulle sitta helt tysta men det gjorde vi inte,, vi satt o garva ihjäl oss . x) det var värkligen kul :D sen när vilma och emilia kom tillbaka pratade vi o körde sanning konka eller procent  ;) det var kul <33333 Dom gick hem ungefär kl:22:30 <3:D

Lördag:

Hade jag match samling tidigt på morgonen .. ! matchen var i uppsala . vi fick åka hem med en förlust (N):( men det vart typ 4-3 <3 vår tränare tyckte det var bästa matchen hittils .. :)(Y) sen fick vi gäster , men dissade dom o hade filmkväll med kompisar :) nice vare (Y)Dom som hade film kväll va Emilia ,Olivia, Vilma ,jag och Mathilda..
Vi hade filmkväll o pratkväll hos Emilia, sen så skulle jag, Mathilda och Vilma sova hos Vilma, men mathilda började må dåligt :( Så vi följde med henne hem ;/ Sen frågade vi Olivia om hon ville sova med oss , o det fick hon ! (Y)(Y) det vart en asss bra kväll , tjejerna som va med kommentera vad ni tyckte om det ;)<3

Söndag:


Vi vaknade av att mathilda messade vilma tidigt på morgonen , hon frågade om vi ville vara med henne o matilda , då sa vi ja ! :D sen skulle olivia hem :( sen skulle jag hem o käka lunch så jag åkte hem , o vilma , mathilda o matilda gick hem till mej . Sen pratade vi satt vid datan .. ;D Jag va typ ass trött -.- Men vilma skulle hem och kolla på bio. Så mathilda, matilda o jah ska kolla på 98-träning asså tjejerna :)(Y)


Det vart ändå ett ganska lånt inlägg .. :D <3

puss o kram sean banan :P

Heeyyy

Heeeyy! :D

Nu har jag kommit igen med bloggen .. :p Jippi.. ;D

nej snart ska jag till skolan (N) Men att träffa kompisar är ju kul (Y)<3 Nu ska jag gå så jag inte kommer försent :p

Fast jag vill blogga men aja ses :)

ojj jätte gammal bild :o<3

Puss&Kram sean banan !:D

Dagens Outfit<3

här kmr dagens outfit. <3hinner inte blogga så mkt har bråttom sees ! :D



Puss:D


Så här ser jag ut idag..<3 dålig bild men men !<3




tjeeena

hej bloggen ...<3


Idag var det skola som vanligt men idag var det hemkunskap det var jätte kul.! jag viktor b o johannes va i samma grupp . vår fröken delade upp i 4 grupper för vi är halv klass på hemkunskap men iaf, så hade johannes jag o viktor jätte kul med mixern hahahha x)) vi gjorde smotihe på hemkunskapen Ska jag på riding om en timme ungefär.. ! ska bli nicee (Y)Men hästen jag rider heter Legolas.. förra gången va han jätte agresiv(stavas) han typ sprang ut boxen men som tur va hållde mamma i honom dåå :) Men nu äter jag mumisgt fika :P ingen kanske bryr sej men jag bryr mejj (L)


mums . man ser inte men det är oboy ,med grädde.. usch bilden ;o


Oj nu vart det lite konstigt men aja .. !;;D


Puss o Kram

asså hej :p

Hej längesen jag bloggade har bara inte årkat.. ! Nu drar jag till skolan .. ni får dagens outfit imorn :)


Puss ;P

RSS 2.0