Kompisar är bra att ha! jag åker hem imorn !:(

Kompisar är bra att ha speciellt dom som inte ljuger och dom som inte skvallrar dom gillar jag!<333



Jag åker hem imorn från LINDVALLEN det är jätte tråkigt att åka hem men som alla säger BORTA BRA MEN HEMMA BÄST !! Men här tycker jag tvärt om !

Men jag får väl börja med HISS O DISS sen då ! Får ta hjälp av Maia eller Emilia dom kan blogg dom!<33


Ses sen /// Linneaaaaa<333:)

Dagen

Dagen:
Gick upp 09:00 idag igen sedan åt vi frukost och sedan skynda vi oss till skidbacken om ligger typ 10 meter från våran stuga det var ingen kö alls det var bra!
Sedan så åkte vi skidor till 12:30 ungefär vi åkte till stugan med skidor så klart sen åt vi lunch köttbullar och pasta det var väl gott ! Sen återvände vi till backen och åkte till 16:45 typ ! Jossan och jag åkte i spökskogen 2gånger
och i nån grymt rolig skog vi skratta ihjäl oss så vi nästan fick ont i magen kul vare vi åkte typ i den roliga skogen 10 gånger minst eller mer kommer ej ihåg men aja sen åkte vi hem då fick vi beröm att vi var så duktiga att åka själva och att hitta så bra !<3333 sen åt vi mat sedan basta vi med ansikstmask och nu har vi precis duscha!
Så vi har inte nåt att hitta på just nu !

Vet ej om det kommer bilder men kanske senare ses!!!<3333333


Kram Linnea och Jossan

NY HEADER

NY HEADER JAG ÄR SÅÅ NÖJD TACK MIN BÄSTA KUSIN LINN SOM HAR FIXAT DET!<333333333333333Inte passade bild men gjorde den själv1<3

kommenteraaa

jag tycker att ni är lite snåla på att kommentera!!!!!!!!:):)

Det ska bli kul i experium mina vänner!<33

hej alla bloggläsare..





Det ska bli grymt roligt på experium i sälen det är ett äventyrsbad som lixom har allt rutchkanor(stavas) fontäner och massor med spännade uppleveleser man kan se 3d- ute häftigt häftigt!<3

Nu ska jag berätta om min dag!

Vakna 9:00 sedan åt frukost och sen kolla på upp sen kläde jag på mig och gjorde mig i ordinig för skidbacken jag , jossan och ludde åkte lite själva sedan kom dom vuxna sen så åkte vi skidor till 16:30 men innan så lyssna vi på ett as dåligt BAND DET SÖÖÖÖÖÖÖÖÖG !!!!!!

 Sen åkte vi hem och åt mat pasta m skinksås  mums!:) sen så typ måla jag och jossan naglarna på varandra det blev jätte fint sen så tog vi bilder och sen skulle jossan gå duscha såå jag log här själv i typ 10 min men nu är hon tillbax så jag lägger ut ett inlägg innan jag ska lägga mig nu får vi kanske höras senare men det är att jag kanske lägger ut ett inlägg lovar inte men aja hej dååå!<33:):)

//Linnea och en ny duschad Jossan


Har inte blogga på länge!

hej jag har inte bloggat så mycket på sistone så jag tänkte göra det nu!<333
Dagen:
Idag gick jag upp 9:00 och åt frukost sen så gjorde jag mig i ordning ! Sen skulle vi till Sälen med Familjen
...............KANEBERG!!!!! Nu sitter jag här med Jossan och bloggar lite!:)
ha det bra i enköping!!!:D:D


Kramisar Linnea o Jossan!
Lite överdriven bild men men!!<333

RSS 2.0