lite bilder bara liteee<33333

bild 1. Hej Hej ! Nu ska ni få rösta på lite bilder på miig hoppps dom blir snyggaaa!





bild2. i somras !!



bild 3. förra året






Skolan

Nu sitter jag här i skolan vi har egentid och jag e inne på firstclass och jag har bestämt mig för att lägga in ett nytt inlägg ! Och idag ska jag ha fett kul!<33 Om 10 minuter ska vi typ läsa boooring!
Ni kan logga in på min bäästavänners bloggar http://PhilipDolf.blogg.se o http//:vilmathorsell.blogg.se Dom har någ bra bloggar allt!<3333 Jag e så pigg och glad idag och har jätte kul Hoppas ni får en rolig dag jag ska ha en toppen dag idag jag vet att jag ändrar mina bästisar hela tiden men aja det gör väl inget!

Super trött!

Hej hej ´jag e jätte trött idag för mina 2 kompisar har sovit här och vi hade jätte kul!!:) ilovedem saknar dom redan!<33 Jag funderar på att lägga mig men palla det klockan e ju bara prick 17:00 Jag vill men inte en jag måste försöka vara vaken annars kommer jag inte somna + att jag har innebandy match imorn pappa e sjuk och mamma sitter just nu och läser tidningen!!


Vi ses Väl senare!

Kram på er!!<3333

Hos Johanna Och Filip!

Hej alla mina bloggläsare nu sitter jag här hos Johanna Norell Och FilIip Norell! Filip spelar Nåt konstigt spel och Johanna gör frisyrer på mig dom blir någ snyggaa!<33 Johanna e så sööt när hon hoppar och far !!<33
Johanna Går i 1c Och jag vet inte dirket vad ´Filip går i för klass men aja han e snäll !!
Kan blogga lite mer sen men iallafall så vill jag bara säga att johanna har gjort klart min frisyren och blev någ braa<333



Ha det göött!!!!!!!!<33


Kompisar idag , sedan innebandy yeeh!

Kompisar idag hade inget annat för mig, sorry att jag inte har bloggat har inte haft tid typ. Vi byte platser för typ en eller två veckor sen jag sitter brevid Emilia det var tur sedan brevid Alex han e väl snäll.!
På innebandyn vart allt typ kaos för vi skulle byta LÄKTARE OH HAL OCH EVRYTING.!! åhh jag vad så arg att jag bara ville skrika och ta sönder saker men det gjorde jag inte !<3 Jag gillar min kusin väldigt mycket för det e hon som har fixat typ mina bilder för framsidan och sånt jag e så STOLT TACK LINN!!:)
Men tänkte lägga ut lite bilder nu hoppas det får smakaa:)<33Fina sommarstugaaaaa

RSS 2.0